facebook

Kaliopi ponovo startuje svoju koncertnu priču u Nišu

 

Kaliopi ponovo startuje svoju koncertnu priču sa koncertom u Nišu i poručuje:

“Život bez muzike je kao prazan kofer ljubavi.”
 
Nakon godinu i po dana koje smo proveli u izolaciji na globalnom nivou, muzičari se lagano vraćaju sceni i svojoj publici.

Kaliopi je svojoj publici na poslednjoj koncertnoj turneji obećala povratak u gradovima koji su pevali sa njom. Isto tako na njenoj koncertnoj mapi su i gradovi koje turneja nije uspela da obuhvati zbog početka pandemije.

Odluka njenog tima je bila jednoglasna, da se krene iz Niša.
 
Kaliopi nam je rekla zašto:

“Uvek pamtim atmosferu i pevanje publike na svakom od mojih koncerata. Osećaj nakon koncerta i radost mog benda. Još uvek mi svira u glavi energija kojom su me dočekale Nišlije. A kada su nas ispraćali i dok sam napuštala scenu u sebi sam pomislila (“Sada bi mogla još jedan koncert da otpevam za njih”), eto takvi su bili. Zato sam odlučila da prvi koncert nakon pandemije podelim sa njima, ovaj put u prekrasnom ambijentu Banovine. Nek’ se dobro pripreme, jer ovaj zagrljaj od muzike i emocija biće snažniji nego ikad!”
 
Koncert će se održati u Banovini – Dvorište Univerziteta, u subotu 31.07.2021. sa početkom u 21.00.

Kaliopi Nis koncert scena asm 2021 Foto: Scena asm

Ulaznice za koncert su već u prodaji i mogu se nabaviti preko sistema www.tickets.rs i na svim njegovim prodajnim mestima: Knjižara Indigo, Knjižara Laguna, OMV pumpe, kao i na prodajnom pultu „Obrenovićeva“.

Producent koncerta je Agencija Scena asm.

 

Izvor: Report.rs, Scena asm, Foto: Scena asm

  • data018