facebook

Slučajna prestupnica – Španska komedija koja će vas nasmejati

 

Slučajna prestupnica – Španska komedija koja će vas nasmejati. Ukoliko volite komedije, a “umorili ste se” od američkih i francuskih, predstavljamo vam film Slučajna prestupnica.

izrada web sajtova report rs nis srbija

U pitanju je zanimljiva španska komedija sa interesantnom i nesvakidašnjom pričom koja će vas nasmejati.

Leire (Maribel Verdú), dobrostojeća, razvedena i pomalo smušena domaćica, mora da se suoči sa situacijom za koju baš niko ne može da se pripremi unapred.

Njen sin, tinejdžer s poremećajem u ponašanju, ubije oca tokom napada besa. Leire, spremna na sve da bi ga odbranila, sasvim slučajno pokreće haos i veliki talas zločina u Bilbau.

Za to vreme, nova supruga njenog preminulog bivšeg muža (Paula Ečevarija) i njena neumoljiva advokatica (Huana Akosta) pokušavaju da prikriju sočan slučaj korupcije u koji su upletene.

Niko od njih nije računao na upornu i temeljnu istragu dvojice detektiva Baskijske autonomne policije kojima je slučaj dodeljen (Antonio Resines i Raúl Penja).

Film je režirao Gracia Querejeta, a snimljen je 2019. godine.

Pratite nas na Instagram-u i Facebook-u.

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

.

Izvor: Report.rs, Foto: Printscreen

Copy link
Powered by Social Snap