facebook

Masters u Madridu najkomplikovaniji za Nadala

 

Masters u Madridu najkomplikovaniji za Nadala. Turnir u prestonici Španije će dosta pomoći Rafaelu Nadalu u pripremi za Rolan Garos, koji počinje 30. maja.

“Ne vidim veliku razliku u činjenici da se turnir odlaže za nedelju dana. Uvek sam se dobro pripremao za Rolan Garos, čak i prošle sezone koja je bila teška. Ovo odlaganje podjednako pogađa sve. Možda je loše što imamo nedelju dana manje između Rolan Garosa i Vimbldona”, rekao je Nadal i dodao:

“Madrid je za mene najkomplikovaniji turnir. Svi to znaju. To je jedan od najemotivnijih turnira zbog činjenice da igram kod kuće. Igraćemo pred publikom. To mi puno znači. Situacija je ovde malo složenija”, rekao je Nadal.

On je nedavno trijumfovao u Barseloni i sada će imati novu šansu da osvoji trofej u svojoj zemlji.

“Ovo je sjajna prilika da mogu da odigram još jedan sjajan turnir na šljaci. Mogu da osvojim još jednu važnu titulu. To je važno za moje samopouzdanje”, istakao je on.

Rafa je Masters u Madridu osvajao četiri puta.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

 

Izvor: b92, Report.rs, Foto: Printscreen

Copy link
Powered by Social Snap