facebook

Samsung Galaxy Book Pro je serija super tankih, lakih AMOLED laptopova

 

Samsung Galaxy Book Pro je serija super tankih, lakih AMOLED laptopova.

izrada web sajtova report rs nis srbija

Na događaju Samsung je predstavio četiri nova modela laptopa iz Galaxy serije sa Windows 10 operativnim sistemom. Sva četiri, od kojih je jedan “360” model, dolaze uz AMOLED ekrane i Full HD rezoluciju i poseban mod za profesionalne fotografe u kojem će boje biti manje istaknute.

Imaju četiri moda rada, gde se navodi da u najslabijem mašina koja u sebi sadrži Intel-ove procesore 11. generacije i5 i i7, može da izdrži na jednom punjenju i do 30 sati, a za još pola sata punjenja, radni vek se produžava do osam radnih sati.

Uređaji dolaze i sa ugrađenim softverskim filterom privatnosti koji onemogućava da vam neko čita sa ekrana ukoliko se nalazi sa njegove strane. Ovo su takođe i najtanji modeli južnokorejske kompanije, pa tako model od 13 inča ima svega 870 grama. Osim što je lak i prenosiv, uređaji iz te serije poseduju 5G čip, pa su tako ovo i prvi 5G računari na tržištu.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

 

Izvor: ENGADGET, Foto: pixabay