facebook

Microsoft Edge će uskoro omogućiti slanje tabova sa PC-a na Android

 

Microsoft Edge će uskoro omogućiti slanje tabova sa PC-a na Android.

izrada web sajtova report rs nis srbija

Jedna od funkcija koja krasi Google Chrome browser jeste mogućnost slanja stranica sa računara na telefon. Ovo je korisno ukoliko ste se našli na stranici koju ste čitali do polovine, a ostatak želite da nastavite da čitate na svom mobilnom uređaju. Sada izgleda da će Microsoft Edge omogućiti isto sa tabovima pregledača.

Prema izveštajima, Microsoft testira verziju Edge browsera gde korisnici mogu da pošalju tab pregledača sa Windows 10 PC-a na Android uređaj. Ovo će zahtevati da korisnik bude ulogovan na svoje Microsoft naloge na oba uređaja.

Funkcija je zanimljiva i korisnicima bi mogla dati više razloga da Edge počnu da koriste kao svoj glavni internet pregledač. S druge strane, implementiranje ove funkcije ne predstavlja iznenađenje, jer nova verzija Edge-a je kreirana upotrebom Chromiuma, iste platforme na kojoj je izgrađen i Chrome. To znači da oba browsera dele slične funkcije i karakteristike.

Za sada nije poznato kada će nova funkcija postati distupna širem krugu korisnika. Trenutno je dostupna za najnoviji Edge Canary, koji je praktično beta verzija servisa.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

 

Izvor: Ubergizmo, Foto: print screen

Copy link
Powered by Social Snap