facebook

Snimaju se tri filma o sunovratu Depove glumačke karijere

 

Snimaju se tri filma o sunovratu Depove glumačke karijere.

“Smrt holivudske karijere” slavnog Džonija Depa biće ovekovečena u čak tri dokumentarca koja se snimaju, a čiji je akcenat njegov glumački “kraj”.

Kako mnogi naslućuju, njegova karijera raspala se nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv bivše Amber Herd i britanskog tabloida koji su ga optužili za nasilje nad ženama.

Dokumentarci se snimaju u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji, a jedan priprema i ITV (britanski besplatni TV kanal).

„Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi“, rekao je izvor za strane medije.

„Ali priča o tome kako je multimilioneru koji je bio zlatni dečko Holivuda postao glavni akter svoje vlastite propasti previše je senzacionalna tema da se ne istraži“, dodao je.

Produkcijska kuća Optomen još od prošlog leta priprema dokumentarac pod radnim nazivom „Dep vs Herd“, piše britanski Sun.

Podsetimo, nakon što je u novembru prošle godine izgubio sudski spor s bivšom, produkcija „Warner Bros“ je otpustila Depa iz „Fantastičnih zveri“, a Dizni iz „Pirata s Kariba“. Prošlog meseca odbijeno mu je odobrenje za žalbu na presudu.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

 

Izvor: N1, Foto: prin screen

Copy link
Powered by Social Snap