facebook

Šta zrele žene traže od muškarca?

 

Šta zrele žene traže od muškarca? Dame, što smo starije to smo i mudrije, ali se ta mudrost ne odnosi samo na intelektualnu – treba je primeniti i pri izboru potencijalnog partnera.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 20.000 ljudi, otkriveno je da 90% njih smatra da se ugašeni plamen u vezi može ponovo podgrejati.

Tako žene i muškarci pribegavaju nekim trikovima koji dovode do prilično interesantnih rezultata. Što se žena tiče njih 77% reklo je da se kvaliteti koje traže kod muškaraca menjaju sa godinama.

Ali kako se to dešava? Što smo starije to smo i mudrije, a lista sa poželjnim karakteristikama kod muškaraca takođe sazreva. Evo šta, nas, dame odbija od partnera kada se nađemo u nešto zrelijim godinama:

1. Nedostatak ambicije
2. Nezrelost
3. Nedostatak romantike
4. Manjak inteligencije
5. Narcisoidnost/nedovoljno saosećanje
6. Nedostatak želje za avanturom
7. Nedovoljno seksualnih veština
8. Rasizam i predrasude
9. Ekstremni pogledi na religiju
10. Loša higijena

Žene žele da njihov muškarac bude u stanju da ih stimuliše i mentalno i fizički. Prema ovom istraživanju, žene kada dođu u određene godine od partnera žele:

1. Komunikacijske sposobnosti
2. Da zna da ih sluša kad pričaju
3.Ljubaznost
4. Inteligenciju
5. Smisao za humor
6. Ambiciju
7. Da bude u sličnoj životnoj fazi
8. Seksualne sposobnosti
9. Altruizam
10. Da ne živi suviše daleko

Ukratko, nezreli, neinteligentan muškarac bez ambicija, strasti ili smisla za avanturom (poslednja 2 se odnose i na krevet i na svet), definitivno ne može da privuče ženu u zrelim godinama. Još ako je rasista i ne miriše lepo – za takvog muškarca nema nade. Ali ako nam date onog koji zna da razgovara, koji nas zasmejava i koji je na našem nivou – u smislu zrelosti i seksualnog duha, bićemo zadovoljne.

 

Izvor:b92.net, Foto:unsplash

Copy link
Powered by Social Snap