facebook

Huawei Watch 3 navodno stiže uz eSIM i prerađeni HarmonyOS

 

Prema navodima dojavljivača, Huawei Watch 3 se očekuje najranije tokom maja. Njegov prethodnik Huawei Watch 2 je bio objavljen 2017. godine i koristio je Google Wear OS, ali je kompanija od tada svoj fokus prebacila na Watch GT seriju koja koristi Huaweijev softver.

Huawei Watch 3 naravno neće koristiti Google softver, ali isto tako neće imati ni isti LiteOS koji možemo videti na GT pametnim satovima.

Umesto toga, novi pametni sat će koristiti HarmonyOS sa novim korisničkim interfejsom. Pored toga, podržavaće više eksternih aplikacije, a ovo je nešto što nedostaje GT seriji. Ovaj model će se fokusirati na napredne AI funkcije i mogao bi imati kraći radni vek baterije.

Takođe, ovaj model će imati eSIM kao kod Watch 2 Pro modela (standardni Watch 2 je imao nano-SIM slot). Ovo će sat razlikovati od GT serije, kojoj nedostaje konekcija za mobilne podatke.

Predstavljanje Huawei P50 serije bi moglo biti odloženo za jun, a upravo ovaj događaj bi mogao poslužiti i za objavu Huawei Watch 3 pametnog sata.

izrada web sajtova report rs nis srbija

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

 

Izvor: GSMArena, Foto: print screen

Copy link
Powered by Social Snap