facebook

Lenovo Legion 2 Pro se pojavio na fotografijama uživo

 

Lenovo Legion 2 Pro se pojavio na fotografijama uživo.

Lenovo će u četvrtak predstaviti svoj Legion 2 Pro gejming telefon, koji je naslednik prošlogodišnjeg Legion Pro modela. Sada se pojavilo nekoliko fotografija koje dolazeći telefon prikazuju uživo i daju nam uvid u njegov dizajn.

Legion 2 Pro će nuditi iskustvo punog ekrana, s obzirom na to da nema izrez ili punch-hole otvor za selfi kameru. Nedavno je potvrđeno da će telefon imati 6.92-inčni AMOLED ekran, sa osvežavanjem do 144Hz. Master Lu benchmark je ranije otkrio da telefon ima Full HD+ rezoluciju od 2460 x 1080 piksela i 20.5:9 odnos stranica.

Lenovo Legion 2 Pro ima napredniju selfi kameru u odnosu na svog prethodnika, sa glavnim senzorom od 44MP. Tu je pop-up kamera modul, smešten po sredini desne strane okvira telefona.

Na poleđini uređaja se nalazi sistem sa kamerama sa 1/1.32-inch 64MP OmniVision glavnim senzorom, Legion brendiranje sa RGB osvetljenjem i ventilatori. Lenovo tvrdi da će ovaj model Pro biti prvi telefon na svetu sa dual-turbo ventilatorima i tehnologijom vodenog hlađenja.

Legion 2 Pro će pokretati Snapdragon 888 čipset i imaće do 16GB RAM-a i so 512GB prostora za skladištenje podataka. Napajaće ga baterija od 5500mAh, sa podrškom za 90W punjenje preko dva USB-C porta.

 

Izvor: PlayfulDroid, Foto: print screen

Copy link
Powered by Social Snap