facebook

Premijera predstave Audijencija u Beogradu

 

Premijera predstave Audijencija u Beogradu održaće se 20. Marta u Akademiji 28, a publika će moći da uživa u veoma interesantnoj, tragikomičnoj priči.

Komad koji je svoju premijeru doživeo još 1981. godine u Ateljeu 2012 a glavne likove igrali su Bora Todorović i Petar Kralj. Predstavlja politički satrikon iz doba Čehoslovačke i kulta ličnosti.

Naizgled običan, prozaičan, gotovo prijateljski razgovor krije u sebi puno više od puste razmene, skoro pa najobičnijih porodičnih informaija, muških tajni itd.

Ta mala razgovorna partija šaha predstavlja zapravo tragikomičnu sudbinu mnogih tzv. malih ljudi. Sam tekst na duhovit način problematizuje kako se osećaju i šta misle ljudi koji su pristali da neko drugi razmišlja umesto njih.

Radnja se odigrava u pivari u kojoj radnik pivare i njegov direktor vode neobičan razgovor koji će nasmejati publiku, ali u ostaviti dubok utisak.

Biće preduzete sve propisane mere zaštite protiv koronavirusa, a zbog aktuelne epidemiološke situacije u zemlji broj mesta je smanjen, pa svoje karte možete nabaviti na vreme.

Za sve one koji ne budu stigli da nabave ulaznice obezbeđen je i novi termin. Prva repriza predstave  Audijencija biće odigrana na istom mestu, 21. Marta.

Prodaja karata: na blagajni Akademije 28, ili na tickets.rs.

Valcev Havel, Igraju: Miodrag Radonjić i Nikola Rakočević
Režija: Milan Nešković
produkcija: Scena ASM

 

Izvor: Report.rs, Scena ASM, Foto: Scena ASM

Copy link
Powered by Social Snap