facebook

Naredni iPhone bi mogao imati manji izrez u ekranu i veću bateriju

 

Naredni iPhone bi mogao imati manji izrez u ekranu i veću bateriju. Analitičar Ming-Chi Kuo je ponovo aktivan, a ovoga puta sugeriše da će Apple u drugoj polovini godine objaviti četiri različita iPhone modela, koji će stići u istim veličinama kao modeli iz 2020.

Kuo sugeriše da će nove iPhone 13 Pro modele krasiti štedljivi 120Hz LTPO displeji, a imaće i ultraširoke kamere, sa bržim f/1.8 otvorima blende koji uključuju i autofokus.

Očekuje se da modeli za 2021. godinu neće imati značajno drugačiji dizajn od aktualnih iPhone-a. Ipak, imaće veće baterije i manje izreze u ekranu. Kuo veruje da ovogodišnji iPhone-i neće preći na USB-C. Sva četiri modela će imati Qualcomm X60 5G modem.

Izveštaj ne pominje da li bi Apple mogao dodati senzor otiska prsta ispod ekrana ovogodišnje iPhone linije. Bloomberg je početkom godine objavio informaciju da će to biti jedna od većih nadogradnji za iPhone 2021 modele.

Ming-Chi Kuo sugeriše i neke detalje za iPhone modele za 2022. godinu. Prema navodima analitičara, naredne godine će bar neki iPhone-i imati punch-hole otvor za prednje kamere. Takođe, kompanija Apple navodno sprema novi SE model sa 5G konekcijom, koji će, prema najavama, biti objavljen tokom prve polovine 2022.

 

Izvor: Engadget, Foto: pixabay

Copy link
Powered by Social Snap