facebook

Microsoft Outlook dobija novi izgled kalendara

 

Microsoft Outlook uskoro dobija novi izgled kalendara. Microsoft je tokom, svoje redovne konferencije najavio neke nove funkcije koje stižu u Outlook. Za Outlook na vebu, korisnici dobijaju Outlook calendar board. U pitanju je više, nešto kao pregled u slobodnoj formi za kalendar, u odnosu na mrežasti pregled na kakav smo navikli.

Opcije kalendara će biti prilagodljivije, a korisnik će imati veću kontrolu nad načinom na koji vidi kalendare, fajlove i drugi sadržaj. Opcije je moguće isprobatu u okviru “views” padajućeg menija, izborom “Board” opcije, a dostupno je za Outlook na vebu.

Još jedna nova funkcija su sugerisana vremena, koja stiže na iOS i Android. Funkcija je fokusirana na sugerisanje vremena za organizaciju sastanaka, a koristi AI kako bi konfigurisala kada je korisnik dostupan i kada će učesnici u sastanku biti dostupni. Ova funkcija mobilnim korisnicima stiže tokom marta.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

Share-ovanjem naših sadržaja, pomažete rad portala i dajete nam veliku podršku. Hvala vam na ukazanom poverenju. Ekipa portala Report.RS

 

Izvor: Neowin, Foto: print screen

Copy link
Powered by Social Snap