facebook

Dekoracija doma prema Feng šuiju: Evo šta je prvi korak

 

Dekoracija doma prema Feng šuiju: Evo šta je prvi korak. Kada jednom počnete da koristite Feng šui i shvatite njegove predsnoti biće vam lakše da realizujte želje vezane za uređenje doma.

Kada se radi o dekorisanju i ukrašavanju feng šui vam može stvoriti osećaj radosti i harmonije.

Kućnoj kancelariji je potrebna aktivna, živahna energija, dok će spavaćoj sobi biti potrebna mekana, senzualna energija.

Prvi korak, prema Feng šuiju, započinje se pre samog procesa dekorisanja doma. Prema staroj kineskoj disciplini neophodan feng šui zahtev je da očistite stare energetske ostatke i stvorite jaku i jasnu energetsku osnovu. To bi u praksi značilo da morate da raščistite nered. Nema nikakvog smisla uređivati pretrpan dom. Tek nakon što ste očistili staru energiju, možete da pređete na uspešno dekorisanje.

Boje

Zelena i plava prema feng šuiju ispirišu isceljenje, rast i nove početke. Ljubičasta je povezana sa bogatstvom, prosperitetom i samopoštovanjem. Zemljane boje poput žute, narandžaste i braon služe kao podrška, nega i pomoć. Dok bela simbolizuje čistoću i preciznost. Daje nam balans i nadahnuće. Crvenom označava prosperitet, dobro zdravlje i sreću.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

 

Izvor: magazin.novosti.rs, Foto: Pixabay

Copy link
Powered by Social Snap