facebook

Kako prepoznati slobodnu devojku?

 

Kako prepoznati slobodnu devojku? Naravno, naslov je tu samo da bi privukao vašu pažnju. Nemamo neko instant rešenje ili univerzalno pravilo koje bi vam zagarantovalo stopostotni uspeh u otkrivanju devojke koja nije već zauzeta. Ipak, postoji nekoliko smernica i saveta, hajde da kažemo SIMPTOMA, koji vam mogu pomoći u prepoznavanju slobodne devojke. Pa, da krenemo…

Devojka koja posmatra ljude oko sebe

Ako primetite da stalno snima prostoriju, a pri tome nije špijun, novinar ili policajac na tajnom zadatku, velika je verovatnoća da je single i da je u potrazi za nekim ko bi joj se mogao dopasti. Zašto to ne biste bili upravo VI? Zauzete devojke obično ne provode celo veče u promatranju kluba, možda koji letimičan prelet pogledom da se oceni ponuda i tražnja, ali to je to…

Devojka koja vam se smeši

Kontakt očima i blagi osmeh obično je jedan od prvih znakova da imate prolaz kod nje. U svakom slučaju ste je zainteresovali, a da li je slobodna saznaćete vremenom.

Devojka koja flertuje

Ako primetite da je tokom večeri već razgovarala sa nekoliko muškaraca koji nisu iz njenog društva sve su šanse da je slobodna, otvorena i spremna za razgovor i upoznavanje novih ljudi. Verovatno je zbog toga i došla..

Devojka koja posmatra druge parove

Ovakve devojke se najčešće sa setom prisećaju svojih srećnih dana kada su bile u nekoj srećnoj vezi i taj pogled kojim prati par u prolazu dobar je pokazatelj njenog slobodnog statusa. Trebate prići, a dodatnu prednost pruža vam njena trenutna emotivna ranjivost.

Devojka koja govori telom

Ako je zauzeta neće se igrati kosom i zadirkivati muškarce. Zato obratite pažnju na sledeće znakove: prekrštene ruke obično znače da nije zainteresovana. Slučajno dodirivanje kose, vrata, vaše ruke tokom razgovora znači da postoji interes.

Devojka koja ima mnogo slobodnog vremena

Ako ste započeli razgovor i u onom prvom delu kada prikupljate informacije jedno o drugom ona kaže da voli kuvanje, obožava svog psa, redovno ide u teretanu, baš je upisala kurs slikanja i ima vremena za svoje prijatelje, jasno je da nema mnogo vremena za dečka iz jednostavnog razloga što dečka verovatno i nema.

Devojka koja izlazi sa prijateljicama

Logično, i zauzete devojke izlaze po klubovima sa prijateljicama, ali ako određenu devojku u toku nedelje više puta vidite u nekom klubu u društvu svojih prijateljica vrlo je verovatno da je sama i da traži dečka. Priđite!

 

Izvor: muskimagazin.com, Foto: pixabay

Copy link
Powered by Social Snap