facebook

Huawei AppGallery sada ima više od 530 miliona aktivnih korisnika

 

Huawei AppGallery sada ima više od 530 miliona aktivnih korisnika. Huawei je objavio najnoviju statistiku za AppGallery, koji sada predstavlja srce kompanijinog ekosistema. Servis kineske kompanije ima više od 530 miliona aktivnih korisnika, što predstavlja rast od 83% na godišnjem nivou u distribuciji aplikacija.

Ovu statistiku je objavio Richard Yu – izvršni direktor Huawei CBG (Consumer Business Group). Njegova kompanija sada ima i 2,3 miliona registrovanih developera koji rade na mobilnim aplikacijama za AppGallery (ovo je za 77% više developera nego što je postojalo tokom 2019. godine).

Huawei je sarađivao i sa lokalnim i sa globalnim developerima, tako da AppGallery sada ima milione korisnika na 42 tržišta, u pet regiona. Broj aplikacija, optimizovanih za HMS Core, se više nego udvostručio tokom jedne godine.

Kompanija ističe da učešće tolikog broja developera širom sveta predstavlja potvrdu Huaweijevih mogućnosti da pokreće inovacije i obezbeđuje bolje i što jedinstvenije korisničko iskustvo.

 

Slušajte Radio Report. Najbolja, pažljivo birana muzika bez reklama 24/7. Kliknite OVDE i odaberite kanal koji vam najviše odgovara. Svi kanali Radio Report-a su potpuno besplatni, nisu komercijalni i služe samo za promociju pesama i različitih muzičkih pravaca.

Share-ovanjem naših sadržaja, pomažete rad portala i dajete nam veliku podršku. Hvala vam na ukazanom poverenju. Ekipa portala Report.RS

 

Izvor: FoneArena, Foto: print screen

Copy link
Powered by Social Snap