Kako sakriti prevaru?

 

Kako ono beše? Bog je prvo stvorio muškarca. Međutim, iako je imao sve što se poželeti može, muškarac je u Božjoj Rajskoj bašti bio usamljen. Zbog toga mu Bog podari suparnicu da ga razonodi i zabavi. Ostatak priče o zmiji, jabuci, prevari i prvom grehu, trenutno nam nije interesantan, mada i on sadrži elemente onoga što je naša današnja tema, a to je prevara. Ipak, za tu temu daleko nam je interesantniji trenutak kada je Bog prvom muškarcu podario drugu ženu, i time poput Pandorine kutije otvorio šlic na muškarčevim pantalonama koji se, eto, do dana današnjeg, i pored one prve, jedine i prave, u prisustvu ove druge lako otvara. Pošto znamo da se svako od nas bar jednom našao u situaciji da prevaru počini (ne kažemo da je svako to i uradio), pripremili smo vam par korisnih saveta kako sanirati i prikriti posledice takvoga čina.

Ne počini!

Prvi i najlogičniji savet naveden je čak i u Božijim zapovestima – Ne počini preljubu, ili nešto slično.. Noormalno, ako ti je zaista stalo do partnerke sa kojom si, mnogo je bolje ne prevariti je. Sebe, a i nju time ćeš lišiti mnogih muka, a ako osim toga što ti je teško da ga “zadržiš u gaćama” postoji i neki drugi ozbiljniji razlog zbog kog si utehu potražio u tuđem zagrljaju (problemi u vezi, manjak strasti, loš seks), možda je bolje da o tome otvoreno popričaš sa njom, umesto da prećutiš i od rešivog napraviš nerešiv problem.

Ne priznaj!

Ako je prevara počinjena i nema nazad, a pri tome si siguran da sledeće neće biti i kaješ se, naš ti je savet ne priznaj. U principu, prevaru ne priznavajte čak ni kada vam se dogodila u prošlom životu. Bez jasnih i fizički opiplivih dokaza ne može vam ništa. Ipak, ako se toliko trudite da i pored prevare ostanete sa partnerkom, znači da vam je do nje ipak stalo. Zapitajte se – zbog čega je onda varam?

Praktični saveti

Na kraju, ako ti je prevara jednostavno u genima, i ne možeš se obuzdati onda je korisno da obratiš pažnju na sledeće sitnice koje bi tebi možda mogle promaći, ali ne i njoj. I zapamti – na sitnicama se pada!

Uvek obezbedi dobar alibi. Uvek moraš imati čoveka na kog se možeš osloniti – kuma, brata, prijatelja.. koji će potvrditi da si bio na fudbalu, s njima na pivu, gledao tekmu.

Obema kupuj isti parfem. Time ćeš izbeći brojna nezgodna pitanja, baš kao i za karmin na košulji.

Očisti auto. Ukloni sve tragove druge devojke u autu, naročito nakon seksa, ali isto tako i ako si je samo odbacio do stana. Plava dlaka na crnim presvlakama bode oči sa kilometra.

Izbegavaj javna mesta, ne hvališi se svima o svojim ljubavnim podvizima, bacaj račune na kojima piše cena večere, buketa ili parfema koji nije bio namenjen tvojoj ljubavi, nego ljubavnici i uvedi pravilo – BEZ UGRIZA I DRUGIH VIDLJIVIH PEČATA PREVARE NA TVOJOJ KOŽI!

 

Izvor: muskimagazin.com, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap