Horoskop: kako se horoskopski znaci ljube

 

Stil ljubljenja i kako se pojedini horoskopski znaci ljube.

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok drugi jednostavno poljupcem izražavaju emocije i bliskost s partnerom. Doživljaj poljupca zavisi i od horoskopskog znaka, a evo što možete očekivati.

OVAN (21.03. – 20.04)

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

BIK (21.04. – 20.05.)

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze ovog znaka traju duže nego kod drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijeno čulo dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti.

BLIZANCI (21.05. – 21.06.)

Raznolik, zanimljiv i brzo promenjiv. Blizanci vas kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate i napričate.

RAK (22.06. – 22.07.)

Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju kod prvog poljupca, ali stvaraju udobnost. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle njega ćete se osećati toplo i predivno.

LAV (23.07. – 23.08.)

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. S njim sve što trebate je da se opustite i prepustite.

DEVICA (24.08. – 23.09.)

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered, pa i atmosfera pre poljupca mora da bude savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično i njihov je poljubac potpun.

VAGA (24.09. – 23.10.)
Vage žive da bi udovoljile partneru. Isto očekuju i od partnera. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak s njima biće jednak i posle 25 godina provedenih zajedno.

ŠKORPION (24.10. – 22.11.)

Strastveno. Oni su strastveni bilo šta da rade, pa tako i ljube. S njima treba da zaboraviti na sve drugo i usredredite se na poljubac, ali zbog načina na koji Škorpija ljubi to neće biti preveliki izazov.

STRELAC (23.11. – 21.12.)
Oni uvek žele više, više i još više. Mnogo će dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju šta voli i ponovite to bezbroj puta.

JARAC (22.12. – 20.01.)

Jarčevi se retko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

VODOLIJA (21.01. – 19.02.)

Njihov cilj je da ostanu zapamćeni. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

RIBE (20.02. – 20.03.)

Riba će vas poljubiti samo ukoliko mirišete. Zbog toga su velike količine parfema neophodne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite istom merom.

 

Izvor: zena.blic.rs, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap