Šta vam prijatelji vašeg dečka nikada neće reći?

 

Šta vam prijatelji vašeg dečka nikada neće reći? Bez obzira koliko je vaš dečko dobar, postoje određene stvari koje vam neće reći, ne zato jer želi da ima tajne već zbog toga što ne zna kako ćete vi reagovati. Ukoliko pokušate da saznate nešto od njegovih prijatelja, nećete imati mnogo uspeha. Uvek će postojati tajne koje će njegovi prijatelji kriti od vas. Evo nekih stvari o kojima vam prijatelji dečka nikada neće pričati…

1. Njegove prošle afere

Ovo je tema o kojoj najmanje možete da očekujete nešto da saznate. Niko nema nameru da vas laže ili skriva nešto od vas, već ne žele da ugroze vezu u kojoj se nalazite. Prethodne avanture vašeg dečka možda nisu bile tako naivne, pa je možda i bolje da ne znate previše.

2. Navike opijanja

Možda ste videli vašeg dečka da pije u noćnim klubovima i barovima, ali ukoliko je ranije imao običaj malo više da popije, a sada vodi računa o tome baš zbog vas, ne očekujte da će vam njegovi prijatelji to spominjati.

3. Stvari koje su ga uvaljivale u nevolje

Možda je vaš dečko imao burnu prošlost o kojoj njegovim prijateljima nije prijatno da pričaju. Ukoliko je imao problema sa zakonom ili drogom, to nećete čuti od njegovih prijatelja. To je verovatno zato što žele da ga sačuvaju od novih problema i da mu pruže šansu za novi početak. Ako vaša veza postane ozbiljna, sigurno će vam dečko o tome i sam nešto reći.

4. Njegov odnos sa roditeljima

Kakav je njegov odnos sa roditeljima i drugim članovima porodice je nešto što možda još ne znate. To sami treba da saznate, tj. da vam sam dečko ispriča, a ne da pitate njegove prijatelje.

 

Izvor: arhiva.superzena.net, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap