Znakovi koji pokazuju da on planira ozbiljnu vezu sa tobom

 

Izdvajamo pet znakova da si u vezi sa momkom koji misli ozbiljno na vašu vezu.

Muškarci znaju biti nepredvidivi, ali stručnjaci za muško – ženske odnose tvrde kako ipak postoje znakovi koji pokazuju da možeš biti sigurna u njegova osećanja.

Sa muškarcima se nikad ne zna!, rečenica je koju često čujemo. “Mesecima je zaljubljen do ušiju, zatim se odjednom povlači i ne javlja pa opet pojavljuje na pragu sa idejama za romantičan vikend!”…Istina je, muškarci znaju biti nepredvidivi, ali stručnjaci za muško – ženske odnose tvrde kako ipak postoje znakovi koji pokazuju da možeš biti sigurna u njegova osećanja. Pogledaj koji su to:

1. Ne samo da te upoznao sa svojim roditeljima, već im i govori o vašim zajedničkim planovima

Nije važno vole li te njegovi roditelji ili ne, ako im je dao do znanja da si ti “prava”, možeš biti sigurna kako su njegove namere ozbiljne.

2. Svojoj je ekipi dao do znanja kako se radi o ozbiljnoj vezi i kako ovde nisi samo u prolazu

Muškarci vole izigravati frajere pred društvom i retko pričaju o ljubavi, ali ako im često govori o tebi, to znači da te namerava i zadržati u svom životu.

3. Svađate se pametno

Svađe ne završavaju sa pretnjama u stilu: “Ne mogu više ovo izdržati!”, već sa predlozima za rešenja u stilu: “Kako ćemo napraviti kompromis?”. Neki se parovi svađaju više, a neki manje, ali važan je način na koji te svađe završavaju. Trudi li se uvek da nađe neki kompromis, znači da mu je stalo do vašeg odnosa.

4. Osećaš da mu možeš verovati

Žene imaju snažnu intuiciju koju ne treba ignorisati. Osećaš li se sigurno u njegovom društvu i znaš da mu možeš verovati i kad ste razdvojeni, najvjerovatnije je zaista reč o momku u kojeg možeš imati poverenja.

5. Oboje poštujete “solo vreme”

Provoditi svaku sekundu zajedno može biti zabavno kad je veza sveža, ali nakon nekog vremena takvo se ponašanje može razviti u veoma nezdrav odnos. Za zdravu vezu važno je da svako ima svoje interese zbog kojih se drugi partner ne treba osećati ugroženo. Ako mu ne smeta šta večeras ideš napolje sa drugaricama, a sutra na kafu sa društvom sa fakulteta, ozbiljan je i normalan dečko koji poštuje tvoj lični prostor.

 

Izvor: index.hr, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap