Pitanja za prvi izlazak koja će ga zaintrigirati za drugi

 

Prvi izlazak? Ovo su pitanja koja će ga naterati da te pozove i na drugi!

Ponekad čak i nije stvar u tome da nemamo o čemu pričati, nego se jednostavno ne znamo snaći u stresnoj situaciji. Muškarci se obožavaju hvaliti vlastitim talentima.

Neprijatna tišina najgori je neprijatelj svakog prvog izlaska. Ponekad čak i nije stvar u tome da nemamo o čemu pričati, nego se jednostavno ne znamo snaći u stresnoj situaciji. Uz ova pitanja će razgovor ići puno lakše, a i nateraće ga da te pozove na drugi izlazak.

Koje su tvoje strasti?

Ne moraš ga tako formulisati, ali shvataš o čemu je reč. Čak i ako kaže da nema nekih posebnih strasti, pitaj ga čime se bavio u detinjstvu. Muškarci se obožavaju hvaliti vlastitim talentima, a ovo ti pitanje daje priliku i da dobiješ uvid u to kakva je osoba.

Po čemu bi voleo da te ljudi pamte?

Pitanje koje će mu sigurno staviti osmeh na lice, jer ga tera da razmišlja o svojim dobrim kvalitetima. Počeće nabrajati pozitivne stvari koje trenutno radi ili koje je pre radio, a ti ćeš samo morati upijati ono što govori. Na kraju odgovora ćeš znati kakve ima želje i koji su mu snovi, a on će se osećati dobro jer je pričao o sebi.

Šta najviše voliš na ženi?

Od ovog bi se pitanja mogao malo zacrveneti, pa ga čuvaj za trenutak kada ste već dovoljno opušteni. Ako se opire, preuzmi inicijativu i prva reci šta se tebi sviđa na muškarcima. Pronađi nešto što ti se sviđa na njemu, i vrlo brzo ćete uploviti u jako seksi razgovor.

Kad bi mogao raditi bilo šta, što bi to bilo?

Ovo je idealno pitanje da vidiš kakav je u dubini duše. Ako ti odgovori neiskreno i sa ciljem da te što pre odvuče u krevet, to ćeš vrlo lako uočiti, a ako toekom odgovora na njemu vidiš sanjivi pogled, znaćeš da je iskren. Šta god ti odgovorio pomoći će ti da vidiš je li avanturista, romantična duša ili pohlepni tip sa kojim se ne vidiš.

 

Izvor: index.hr, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap