Kruševac Geto – Stand up show u Beogradu

 

Ljubitelji Stand-up komedije imaće priliku za fantastičan provod u sredu 10. marta u Akademiji 28 u Beogradu. Svoj šou predstaviće beogradskoj publici Kruševac Geto.

Ovaj, već uveliko Kruševljanima poznat rep sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami.

Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju i van Kruševca.

Sarađivali su sa kuršumlijskim reperom Dušanom Koprivicom (Ćače), kao i sa nekadašnjom pevačicom grupe ,,Zaa” Sanjom Vučić. Autori su muzike za predstavu „Čekajući Godoa”, koja je trenutno aktuelna u Kruševačkom pozorištu.

Prva pesma koju su objavili nosi naziv „Kruševac Geto” i po njoj odlučuju da daju ime grupi. Posle toga nižu hitove kao što su „Idemo na more”, „Ljubav ispred Duoma”, „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti”, Rakijara itd.

Iako postoje 8 godina, pre par meseci (2018.) su snimili svoj prvi album pod nazivom „Snežana”. Kažu da predstavlja imaginaciju jednog lika u koji su utkane vrline i mane prosečne provincijalke.

Ovi ,,Reperi s Moravu” ne prestaju da zasmejavaju javnost, a svako od nas se može prepoznati u njihovim likovima. Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo, i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju pregledi na Youtube-u, broj pratioca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca.

Nabavite svoje ulaznice na vreme, na blagajni Akademije 28 ili na Tickets.rs.

 

Izvor: Report.rs, Scena ASM, Foto: Scena ASM

Copy link
Powered by Social Snap