Kako smuvati devojku preko Facebook-a

 

Sve češće pitanje koje se postavlja među mladima: Kako smuvati devojku preko Facebook-a…

Društvene mreže danas imaju zaista mnogo korisnika. Tako se mnogo ljudi upoznaje, sklapaju se prijateljstva, ozbiljne emotivne veze koje ponekad budu krunisane i brakom. Evo kako da zainteresujete devojke za sebe.

Mnogo nametljivosti svakako ne daje dobar rezultat. Dakle, budite umereni sa objavljivanjem statusa, igrica, klipova i pesama, kao i sa komentarisanjem istih.

S vremena na vreme, možete postaviti nešto dubokoumniji status, poput citata velikih pisaca i filozofa. Sve to provucite kroz duhovit smisao. Ali ne vise od jednom u dve nedelje! Ako ovakve statuse budete pisali previše često, nežniji pol će Vas doživeti kao dosadnog dečka koji misli da je popio svu pamet ovog sveta. Dakle, umereno!

Nemojte da preterujete ni sa postavljanjem fotografija. Desetak fotografija Vas u najboljem svetlu je sasvim dovoljno. Posebno poradite i na profilnoj slici – ona treba da bude zanimljiva i baš po Vašoj želji u tom trenutku, jer je ta slika svima dostupna.
Ne treba da imate previše prijatelja. Sve to svedite na neku razumnu meru, da biste imali vremena za osobe koje su Vam zaista bliske. Dakle, površnim poznanicima sa kojima samo razmenite pozdrav u prolazu, nije mesto na Vašoj listi.

Kako smuvati devojku preko facebooka?

Kada devojku koja Vam se sviđa primetite “online” uputite joj poruku, ako ona to već nije prva uradila. Najpre je pozdravite i podstaknite na razgovor, naravno ljubazno. Smajliji su veoma poželjni. Ako prepiska počne Vašim pitanjem, a završi njenim kratkim odgovorom, niste na pravom putu da je osvojite. Nikada joj se ovim putem nemojte žaliti na naporan dan na poslu, svađu sa drugarima i tome slično. A ako se ona Vama požali na nešto, pokušajte da je utešite i oraspoložite. Možete je pozvati i na kafu u gradu u dogledno vreme, ako se situacija odvija kako treba. U odeljku njenog profila, imaćete uvid u njena interesovanja.

Važno je napomenuti da ne treba stalno da budete “online” . Imajte na umu da je realan život – stvaran, a virtuelni služi za jednu vrstu razonode. Nikada nemojte da zapostavite svoj realan život zbog virtuelnog, već virtuelni koristite da bi vam u realnom životu bilo zabavnije. Srećno!

 

Izvor: pitanja-odgovori.com, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap