Tipovi muškaraca sa kojima ne treba žuriti u krevet

 

Za vas smo izdvojili pet tipova muškaraca sa kojima ne trebate žuriti u krevet, odnosno – trebate dobro razmisliti pre nego što stupite u avanturu.

Ako padnete u iskušenje da odete u krevet sa nekim od ovih muškaraca, ne žurite. Postoji šansa da ćete, čak i ako sve bude super, u nekom trenutku zažaliti zbog toga!

1. Muškarac kojeg ste upravo upoznali u klubu

U polumraku, uz glasnu muziku, može vam se učiniti da je pred vama princ iz bajke. Ali, mladić koji vam pošalje piće, a onda priđe da se upoznate, smeje se vašim šalama i duhovitosti sipa kao iz rukava, sutra, na dnevnom svetlu može ostaviti sasvim drugačiji utisak. To što vam se dopada nije razlog da to veče završite intimnim odnosom. Dovoljno je da mu, za početak, date broj telefona, a zatim sačekajte da vidite kako će se stvari razvijati.

2. Kolega sa posla

Čak i ako imate utisak da je kolega koji vam se dopada najbolji, najpristojniji, najšarmantniji čovek kojeg ste ikada upoznali, možda je ipak bolje da prikočite. Ako se niste zaljubili, već je u pitanju samo fizička privlačnost, poslije odnosa zajednički trenuci dok pravite kafu i pomalo flertujete, trenuci kojima ste se toliko radovali, pretvoriće se u momente ispunjene neprijatnim ćutanjem. Ako ste se zaljubili, samo napred, naravno.

3. Bivši partner

Posle raskida nema više nikakvog razloga da ikada više odete u krevet sa bivšim. Ako više nije vredan titule partnera, onda se svakako ne kvalifikuje za ljubavnika, zar ne?

4. Seksi, slobodan prijatelj (iz detinjstva, sa fakulteta…)

Divan je, zgodan i uvek je tu za vas… Postoje dva moguća scenarija: ili ćete u jednom trenutku shvatiti da je prijateljstvo preraslo u ljubav, u kojem će slučaju intimni odnos biti prirodna stvar, kao i u svakoj vezi, ili ćete u trenutku slabosti završiti u krevetu, a onda se kajati što ste upropastili dragoceno prijateljstvo…

5. Onaj za kojeg ste svesni da nije dobar za vas

Ali vam kroz glavu prođe ono pozato – promeniće se. Neće. Toliko je jednostavno. Ima situacija u kojima je bolje obuzdati strasti, bar na neko vreme, dok ne budete sigurni šta zaista želite. Mada… ponekad i ljubavi za celi život počnu seksom za jednu noć…

 

Izvor: mondo.rs, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap