Šta je ženama sexy?

 

Šta je ženama važno na muškarcu? Šta je to ONO na šta one padaju i što prvo primećuju? Novac, automobil, cipele, izgled, oči, osmeh… Osim ovih uobičajenih stavki, ponekad se na listi ŠTA JE ŽENAMA SEKSI mogu naći i neke koje sigurno niste očekivali.

Seda kosa

Džordž Kluni, Šon Koneri i još po neki sedi starac govore u prilog tvrdnji da je ženama seda kosa veoma seksi. Ipak, da se sve ne bi svelo na nagađanja, istraživanje koje je sproveo “Match” potvrdilo je da čak 72% ispitanih žena sede muškarce smatraju veoma seksi.

Ožiljci

Osim što sa sobom nose dozu mačo magnetizma, žene same razvijaju priče o mogućim načinima na koji ste dobili vaš ožiljak. Sve i da ste zveknuli glavu o radijator, pustite je da misli da je vaš ožiljak posledica tajne misije sa koje ste se upravo vratili..

Znoj

Sasvim logično, jer ipak smo životinje, žene lude za znojavim muškim telima. Ovo je povezano sa lučenjem hemikalije androstadienona koja na ženska čula deluje poput feromona.

Cveće

Možete se znojiti, biti u ožiljcima i krvi do kolena, ali kada žene vide muškarca koji negje cveće, to im govori, da osim što je muškarac, taj čovek ima potencijala i za dobrog i brižnog partnera, supruga i oca. seksi…

Naočare

Muškarci sa naočarima deluju inteligentnije, a samim tim znači da su zreliji i da je sa njima moguće zapodenuti razgovor. I mentalno može biti seksi..

 

Izvor: muskimagazin.com, Foto: unsplash

Copy link
Powered by Social Snap