Koji su horoskopski znakovi zvezde flertovanja porukama

 

Ovi horoskopski znakovi su prave zvezde flertovanja putem poruka.

Upravo za vreme upoznavanja su poruke najjednostavniji način za razmenu informacija sa novom simpatijom. Međutim, nije uvek jednostavno poslati simpatičnu i pomalo zavodljivu poruku. Osim ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova – koji su svetski prvaci u flertovanju.

Treba ti više pokušaja kako bi ti flert-poruka uspela? Ili ti je svaka poruka koju napišeš poput pogotka u centar? Flertovanje putem pametnih telefona nije baš toliko lagano. Jedna pogrešna reč ili pogrešan smajli – i već mogu nastati nesporazumi. Ali ovi horoskopski znakovi su pravi stručnjaci za flertovanje!

Ovan

Ni jedan drugi znak ne vlada toliko umećem bezbrižnog flertovanja. Ovnovi su šarmantni, duhoviti i uvek pronalaze prave reči kako bi piknuli svog flert-partnera. Poruka od ovog horoskopskog znaka može biti malo prljava – ovnovi uglavnom pišu šta im ide po glavi i ne misle puno pre nego stisnu šalji dugme.

Blizanci

Blizanci slove za majstore komunikacije. Zbog toga bez problema i na vrlo šarmantan način flertuju – bez da su drski. Ako je njihov flert-partner malo stidljiv, blizanci će ga lako probuditi. Ako je pak otvoren i direktan, onda razmena poruka liči vatrometu. Osim toga, ovom vazdušnom znaku uspeva putem poruka preneti osećaj blizine i poverenja.

Lav

Samopouzdani lavovi rado vode glavnu reč u dopisivanju. Ako razviju osećanja za neku osobu, ne oklevaju puno pa na najbrži mogući način pokušavaju osvojiti njeno srce. Međutim, njihov najveći talenat je da njihove poruke nikada ne deluju površno ili ljigavo, nego uvek dolaze iz srca. Osim toga, lavovi ne preteruju sa komplimentima, ali uspevaju ostaviti snažan utisak kod sagovornika.

Vaga

Osobe rođene u znaku vage su pod vladavinom Venere – planete ljubavi i lepote. Zato nije ni čudo da spadaju među majstore flerta. Vage ne šalju tek slatke poruke, nego obogaćuju komunikaciju selfijima, duhovitim GIF-ovima i tekstovima. Lako im je održavati razgovor napetim – bez da se druga osoba oseća ograničenom.

 

Izvor: miss7.24sata.hr, Foto: pixabay

Copy link
Powered by Social Snap